Over ons

Annelies De Smet, dierenarts kleine huisdieren

In 2008 ben ik afgestudeerd met onderscheiding aan de faculteit Dierengeneeskunde van de Universiteit Gent. Van kleinsaf ben ik opgegroeid met dieren. Mijn passie werd alsmaar groter voor zowel de dieren als de geneeskunde op zich, dus was de keuze om dierenarts te worden vanzelfsprekend.

Voordien heb ik ervaring opgedaan in ’l’Ecole Nationale Vétérinaire’ in Lyon, in een dierenartsenpraktijk in Nederland en daarna in diverse praktijken in België. De wens om een eigen praktijk te beginnen was steeds sterk aanwezig. Op 7 mei 2011 opende ik mijn eigen dierenartsenpraktijk in Zulte.

“Ik heet jullie allen van harte welkom!”

Annelies

Orilie De Waele, dierenarts kleine huisdieren

Ik ben in 2019 afgestudeerd als dierenarts kleine huisdieren aan de faculteit Diergeneeskunde in Merelbeke.

Praktijkervaring deed ik op in binnen- en buitenlandse stages, mijn mooiste ervaring was mijn buitenlandse stage in Afrika.
Mijn interesses spitsen zich toe op interne geneeskunde, dermatologie, tandheelkunde en chirurgie. Ook deel ik graag mijn kennis over de preventieve zorgen.
Momenteel is Storm, een Zwitserse herder, de grote liefde van mijn leven. Verder hou ik van reizen en de wereld ontdekken.

Ik hoop jullie allemaal zo goed mogelijk met raad en daad bij te staan.

— Orilie

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is WhatsApp-Image-2024-02-28-at-17.09.34-7-768x1024.jpeg

Felien Mignon, dierenartsassistente

Dag dierenliefhebbers!

Ik ben Felien en op 1 februari 2022 heb ik Annelies mogen vervoegen in haar praktijk als dierenartsassistente. In 2017 ben ik afgestudeerd als vertaalster Frans-Italiaans maar ik ontdekte al snel dat mijn passie ergens anders lag. Na enkele jaren in een vertaalbureau en een korte zoektocht, besloot ik om Agro- en Biotechnologie – afstudeerrichting Dierenzorg – te gaan studeren. Ik ben heel erg blij dat ik nu elke dag met dieren bezig kan zijn. Zelf heb ik een hond (Suki, de Alaskan Malamute) drie lieve kippen en een haan.

“Jullie vinden me steeds in de praktijk van maandag tot en met donderdag en hier hoop ik jullie met veel enthousiasme te ontvangen en verder te kunnen helpen.”

— Felien

Dierenarts Annelies De Smet

Dierenarts Orilie De Waele

Assistente Felien Mignon

Scroll naar boven